Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult
Ouale se fierb - tari. In timpul asta pestele se opareste cu vreo 200ml de apa. Tot in timpul asta (yes, multitasking :p), intr-o tigaie se rumenesc intr-o lingura de ulei catelul de usturoi, ceapa si ghimbirul.
Dupa ce sfaraie bine acolo, adaugam curry-ul si o baucatica de unt. Apoi se adauga si orezul.
Dupa ce orezul devine translucid (2-3 minute) se pune si apa in care am oparit pestele. In timp ce orezul bolboroseste la foc mic, rupem pestele in bucatele mici si taiem o rosie cubulete.
La sfarsit, inca cateva bucatele de unt, oprim focul si adaugam patrunjelul tocat si ouale taiate cubulete.
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult