Ketchup( de casa)

de COSTEO in Sosuri, 14 Apr 2013 | 13116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg de rosii (zeama)
  • 800 g usturoi
  • 800 g ardei iute
  • sare
  • otet(dupa gust)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup( de casa):

Rosiile se spala bine se taie in doua si le dam pe masina ( separator de facut suc de rosii) .

Daca rosiile sunt zemoase se dau pe masina de 2 ori.

Zeama obtinuta se pune intr-o oala mare.

Usturoiul se curata si de da prin  masina de tocat.

Ardeii iuti se spala si se curata de seminte si se dau la fel prin masina de tocat.

Usturoiul si ardeii se pun peste zeama de rosii,adaugam  sare si otet dupa gust si amestecam bine.

Nu se pune la fiert .Se lasa la macerat 24 ore.

Ketchup-ul se pune in sticlute sau ce dorim si se pastreaza la rece in camara ,beci sau boxa(bloc).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup( de casa)" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ketchup de casa