Ketchup iute

de Constelatialeu in Sosuri, 29 Sep 2014 | 4477 vizualizari

 

Prietenul la ..iuteala se cunoaste...si daca a vrut iute,pai iute sa fie......mie mi-a luat foc limba,nu-i de mine asa ceva...

 

INGREDIENTE

  • 20 kg rosii carnoase
  • 5 kg ardei capia
  • 160 g ardei iute din ala cat degetul mic,chiar mai mic...
  • 30 g piper macinat
  • 100 g sare
  • 100 g busuioc maruntit
Portii: 25
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup iute:

Sa trecem la treaba,ca e ceva.....

Rosiile le spalam si le dam prin separatorul de rosii,sa eliminam semintele si coaja.Ardeii ii punem la copt si apoi ii curatam de coaja si seminte.Ardeii iuti ii spalam si le taiem cotoarele,impreuna cu ardeiul capia ii dam la masina de tocat prin sita cea mai mica.Apoi ii amestecam cu piper si busuioc. Punem tuciul pe foc,punem sucul de rosii si sarea, lasam sa scada cam de o palma,apoi adaugam si ardeii amestecati.Lasam sa fiarba la foc domol sa scada cam la jumatate sau cat vrem de gros sa fie..Cand a scazut suficient il turnam in sticlute de 330 ml,sticlute ce au fost sterilizate .Capacim sticlutele si le bagam la cuptorul care a fost incins bine,le lasam pana a doua zi,apoi le depozitam in camara,beci sau le trimitem prietenului..iute,ca sa nu pofteasca rau....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup iute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

- Andreea - 1

29.09.2014, 16:23

Rocsi 1

29.09.2014, 22:24

Super!

diaconta 1

30.09.2014, 22:37

Iute rau???

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pesto de pătrunjel