Ketchup picant chili

de abetina in Conserve, 19 Aug 2017 | 3837 vizualizari

 

M-am inspirat de aici:
https://www.bucataras.ro/retete/ketchup-picant-a-la-cleme-51389.html
Am folosit ingredinete din gradina si casa mea, imi place ca tot ce fac sa fie personal si placut celor dragi mie, am pus foarte multa iubire asa ca preparatul meu este absolut delicios:)

 

INGREDIENTE

  • 5 kg rosii
  • 5 kg gogosari si ardei capia
  • 1 lingura sare
  • 2 linguri zahar
  • 1 nucsoara (organic whole nutmeg)
  • 1 boaba de tonka
  • 1 lingurita de ghimbir tocat
  • 5 ardei chili, super iuti
Portii: 80
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup picant chili:

Se oparesc rosiile, se cojesc de pielite, de cotoare si se pun intr-un vas de plastic. Se mixeaza cu un mixer de mana, pret de cateva minute, apoi se pun la fiert intr-o oala cu gura cat mai larga.
Gogosarii, ardeii capia, ardeii chili, se curata de seminte, se dau prin masina de tocat carne si se pun peste sucul de rosii.
Se adauga sarea, zaharul, condimentele trecute prin masina de cafea si se fierb la foc potrivit, pana cand scad macar la 30% din toata cantitatea, dupa care se pun in borcane si se dau la cuptor pentru circa 20 minute. Se lasa sa se raceasca in cuptor, apoi se dau la camara.

Sa aveti pofta, dragilor!

TIPS-URI

1

chili

2

natural

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup picant chili" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sos dulce