Kinder- felie de lapte

de cristinutanicolita in Dulciuri, 30 Ian 2017 | 2812 vizualizari

 

Delicioasă....

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 lg zahar
  • 4 lg faina
  • 2 lg cacao
  • 1 praf de copt
  • Crema:
  • 300 g lapte condesat
  • 200 ml frisca
  • 100 ml lapte
  • Esenta de vanilie
  • 1 pachet foi de gelatina
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kinder- felie de lapte:

Dam drumul la cuptor. 

Separam ouale. Batem albusul spuma cu un praf de sare. Adăugăm zaharul treptat si mixam pana se topeste. Incorporam si galbenusurile unul cate unul. 

Amestecam faina cu praful de copt si cacao. Incorporam faina, amestecând cu o spatula sau lingura de lemn. 

Tapetam o tava cu hartie de copt, punem blatul si il coacem cca. 20 min sau până trece testul scobitorii, la foc mediu. 

Lasam blatul sa se răcească. 

Crema: Amestecam laptele condensat cu esenta si 50 ml lapte. 

Punem gelatina la inmuiat in restul de lapte 5 min, dupa care o punem pe foc amestecând incontinuu până se topeste, avand grija sa fiarba. O incorporam in laptele condensat. 

Mixam frisca, adaugam laptele condensat si mixam pana omogenizam totul.

Asamblare: Tăiem blatul. Punem o foaie de blat, crema si iar foaie.

Lasam prajitura la rece cateva ore înainte de servire. 

Pofta buna! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Kinder- felie de lapte" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Inghetata de ciocolata