Kinder Milch Schnitte

de Miha in Prajituri, 30 Dec 2010 | 24100 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 4 oua
  • 80 g zahar
  • 20 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri gris macinat
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri de miere
  • 1 lingurita de praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • Pentru crema:
  • 200 g lapte condensat indulcit
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 ml lapte
  • 6 g gelatina
  • 1 lingura cu varf de miere
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kinder Milch Schnitte:

Blat:

Se separa ouale. Galbenusurile se freaca bine cu zaharul si zaharul vanilat pana se albesc. Faina se amesteca cu praful de copt, cacao si gris si se adauga la crema de galbenusuri,amestecandu-se usor. Se adauga laptele, apoi uleiul si mierea. Albusurile se bat spuma tare ca pentru bezea si se incorporeaza in compozitia cu galbenusuri. Se coc doua foi (30x34 cm) in tava tapetata cu hartie de copt, in cuptorul incins la 170 de grade pentru 12 minute, aproximativ. Lasam blatul sa se raceasca si mai apoi desprindem hartia.

Crema:

Laptele condensat se amesteca cu 50 ml de lapte. Gelatina hidratata in 2 linguri de apa se dizolva in 50 ml lapte, pe foc foarte mic si se adauga in laptele condensat. Apoi mierea si vanilia. Se bate frisca apoi se adauga amestecul de lapte si gelatina. Se lasa la frigider si cand se intareste putin,se pune pe primul blat si se acopera cu al doilea.

Se lasa la frigider 2-3 ore,apoi se taie cu multa usurinta.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Kinder Milch Schnitte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de bulion