Krem a la Krem

de Lavinia in Prajituri, 17 Noi 2012 | 34273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 5 oua
  • 5 linguri zahar pudra
  • 3 linguri apa
  • 2 linguri ulei
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura cacao
  • Crema de vanilie:
  • 1 plic creme ole de vanilie
  • 200 ml lapte
  • 200 ml frisca lichida
  • 1 plic zahar vanilat
  • Crema de ciocolata:
  • 1 plic crema ole de ciocolata
  • 200 ml lapte
  • 200 ml frisca lichida
  • Glazura:
  • 150 g ciocolata
  • 70 ml frisca

Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Krem a la Krem:

Blatul:

batem albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam treptat zaharul,galbenusurile,apa si uleiul si mixam bine.

Amestecam faina cu cacaua si le adaugam treptat in compozitia de oua.

Tapetam o tava cu folie si dam la cuptor pentru 25 de min(testul scobitorii)

Pana se racoreste ne apucam de creme.

Punem intr-un bol pentru mixer laptele,frisca si praful de crema si mixam bine pana se intareste.

Asamblare:

Blat:

Crema vanilie

crema ciocolata

glazura usor racita.



Daca ti-a placut reteta noastra "Krem a la Krem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

- Andreea - 1

11.07.2013, 15:50

Una din preferatele mele

Rodica_63 1

12.07.2013, 09:16

Creme a la creme - perfect nume pentru parjitura !!!!

Lavinia 1

12.07.2013, 13:09

multumesc

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Krem a la Krem