Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Pe lângă ”porcării” ne mai delectăm și cu preparate din pește;) Bineînțeles gătite nesănătos ca să fie gustos :D De data asta, am dat prăjeala pe un sos din smântână, aromat cu verdețuri;)
Lamelele de calamat se sotează rapid în unt și vin, cca. 5 minute la foc rapid, într-o tigaie înaltă, de preferință cu strat ceramic. Apoi se dizolvă amidonul în smântână și cca. 4 linguri de apă rece, se adaugă peste calamar, se lasă la gătit acoperit cca. 4-5 minute, se asezonează de sare, piper și verdețuri, se ma lasă la gătit cca. 5 minute, la foc moale.
Se servește imediat, simplu sau alături de garnitură din orez.
Spor și poftă bună!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult