Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Amintiri din copilarie:)
Laptele se pune la fiert, intre timp se separa galbenusul de albus.
Albusul se bate spuma tare cu 3 linguri de zahar.
Galbenusul cu zaharul vanilat se amesteca cu 3 linguri de zahar pana se topeste zaharul.
Cand laptele da in clocot se adauga spuma de albus cu o lingura , treptat (ca si galustele pentru supa),galustele se intorc de pe o parte pe cealalta in lapte.
Se scot intr-un bol si in lapte sa adauga galbenusul (daca e prea tare se adauga in galbenus putin din laptele fiert sa fie de o consistenta mai moale) se amesteca bine, se stinge focul si se toarna peste lapte galustele de albus.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult