Lapte de pasare

de ralu_ca in Dulciuri, 1 Iun 2014 | 11295 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 l lapte
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • putina sare
  • 10 linguri zahar
  • 2 linguri amidon
  • frisca
  • capsuni pentru decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapte de pasare:

Am pus laptele la fiert. Albusurile cu putina sare se bat spuma si apoi adaugam 5 linguri zahar. Acestea se bat pana se intaresc. Cand laptele a dat in fiert, stingem focul si cu lingura luam bulgarasi din compozitia de albusuri batute. La lasam approx 5 min si pe o parte si pe alta. Ii scoatem intr-o strecuratoare. Galbenusurile le mixam cu zaharul si cel vanilat si amidonul si turman in lapte. Punem la foc si amestecam pana se ingroasa. Lasam sa se raceasca. Intr-un vas sau pahare punem bulgarasi apoi sosul si deasupra frisca si capsuni.

Un deliciu !

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura dungata