Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
,,retete pentru mese in familie,,
Sos de brânză:
Crustă:
Extra:
Punem apă cu sare şi un pic de ulei la fiert pentru foile de lasagna.
În alt vas punem roşiile din conservă pe care le mărunţim ( ca să nu avem bucăţi mari), sosul de roşii şi spanacul congelat.
Lăsăm la foc mic până se dezgheaţă spanacul şi sosul capătă ceva consistenţă.
Potrivim gustul cu sare , piper şi oregano.
Fierbem câte 3 foi până se înmoaie şi le luam din oală fără să le rupem.
Le punem pe o farfurie.
Ciupercile le curăţăm şi le tocăm mărunt.
Le călim într-o lingură de ulei cu un căţel de usturoi zdrobit.
Ungem tava 18/24 cu ulei şi o tapetăm cu pesmet.
Punem un rand de 3 foi fierte, ungem cu cremă de brânză, punem câteva ciuperci călite şi apoi sos de roşii.
Repetăm această ordine a ingredientelor până le terminăm.
La stratul de deasupra, peste sosul de roşii presărăm parmezanul şi mozzarella.
Dăm la cuptor la 200 grade încălzire sus/jos cu ventilaţie pentru 15 minute.
Se poate servi şi caldă şi rece.
Poftă bună!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult