Lebede Indragostite (Eclere)

de mimmi in Dulciuri, 13 Feb 2011 | 8253 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente coji :

  • 125 g faina,
  • 100 g margarina,
  • 1/4 l apa,
  • 2 oua,
  • un praf de sare,

Pentru umplutura :

  • un plic crema de vanilie,
  • 200 ml lapte,
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lebede Indragostite (Eclere):

Se pune la fiert apa cu margarina si sarea. Cand clocoteste se adauga toata faina,se trage deoparte de pe foc si se amesteca pana se desprinde aluatul de pe cratita. Se lasa sa se raceasca. Se adauga ouale unul cate unul,mestecand bine pana se inglobeaza fiecare ou. Pentru crema mixam praful de crema cu laptele bine pana se intareste. Punem pe hartie de copt formele pentru coji si le lasam 15-20 de minute,pana prind o crusta aurie. Taiem cojile pe din doua si le umplem cu crema .

Daca ti-a placut reteta noastra "Lebede Indragostite (Eclere)" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert mini-eclere