Macrou afumat la cuptor

de Lau in Peste, 2 Mai 2019 | 5201 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de macrou afumat
  • 500 ml suc de rosii
  • 2 linguri de dulceata de ardei iute
  • 2 ardei
  • 1 capatana usturoi
  • 1 ceapa
  • 3 linguri de ulei de masline
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 1 lamaie
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou afumat la cuptor:

Pestele il asezam in tava unsa cu putin ulei, adaugam in mijlocul fiecarui cateva felii de ceapa, usturoi.

Intr-un vas amestecam sucul de rosii cu dulceata de ardei, condimente dupa gust.

Adaugam peste peste, ardeii tocatii marunt si uleiul de masline.

Dam tava la cuptorul incalzit cca 20-25 min.

Cand sunt gata, ii stropim cu zeama de lamaie si presaram patrunjel verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou afumat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pate de peste