Macrou aromat cu legume in sos de rosii

de katty in Peste, 12 Ian 2017 | 7924 vizualizari

 

Dupa atata porc, am zis sa mai schimb putin meniul, cu un peste.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati macrou
  • 200 gr fasole verde congelata
  • 100 gr rosii cherry galbene
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • piper negru macinat
  • chili
  • amestec de frunze si seminte de fenicul uscate
  • 2 linguri ulei
  • 2-3 foi de dafin
  • 1 conserva de rosii mixata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou aromat cu legume in sos de rosii:

Curatam pestele, il spalam bine si il scurgem. Il crestam putin si il condimentam atat pe interior, cat si pe exterior cu sare, piper, chili si fenicul. Il lasam 10-15 minute, il asezam in tava, il stropim cu  ulei, acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor timp de 15-20 de minute.
Dam folia jos si asezam in tava, in zeama lasata de peste, fasolea verde, rosiile cherry taiate in jumatati si ardeiul taiat felii. Dam tava inapoi la cuptor pentru 10 minute, apoi turnam conserva de rosii mixata, sare, piper, chili, foi de dafin. Lasam pestele la cuptor pana sosul scade si legumele se inmoaie, dar isi pastreaza forma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou aromat cu legume in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Păstrăv cu fenicul