Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult
Pestele se curata de intestine, se spala bine, se taie in bucati, fiecare peste in 3 bucati. Se sareaza bine si se lasa 15 minute sa ia sare. Dupa cele 15 minute se scurge pestele bine, se pune uleiul la incins intr-o tigaie, se da fiecare bucata de peste prin malai si se pune la prajit, se intoarce pe fiecare parte.Cand este gata se scoate pe servetele pentru a absorbi uleiul.
Mujdeiul: Se curata usturoiul, se piseza cu clestele de usturoi, se sareaza si pipereaza si se freaca ca pe maioneza cu cele 3 linguri de ulei putin cate putin, la sfarsit se adauga si zeama de lamaie.Daca doriti mujdeiul mai slab adaugati o lingura de apa.
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult