Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Nu va era dor de o mamaliguta cu branza si smantana? Noua da, asa ca ne-am facut una-doua pofta!
Am pregatit intai mamaliga. Am pus apa la fiert cu un praf de sare. Cand apa a dat in clocot, am turnat malaiul in ploaie, amestecand incontinuu, sa nu cumva sa faca cocoloase.
La final am adaugat putin unt si l-am incorporat bine.
Crema de branza am pus-o intr-un bol si am mai adaugat putina smantana si sare, pentru a o face si mai cremoasa.
Am pregatit o farfurie pe care am aranjat cateva bilute din branza crema si cateva de mamaliga.
Deasupra am turnat smantana.
Poftiti la masa pana nu se raceste mamaliga!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult