Mancare de praz cu aripioare

de Rahela Velicu in Pui, 20 Noi 2017 | 3896 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 fir de praz
  • 5-6 aripioare
  • 150 g masline
  • 3-4 cartofi
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 100 g ulei
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de praz cu aripioare:

Taiem prazul rondele si il calim in ulei impreuna cu aripioarele. Le lasam pana cand incep sa se rumeneasca, apoi adaugam 1 cana de apa si cartofii taiati cuburi. Lasam 15 min. la fiert, dupa care adaugam pasta de tomate si maslinele. Potrivim cu sare si piper si lasam in continuare la fiert inca 20-25 de min.

Daca este nevoie, mai adaugam apa.

 

TIPS-URI

1

Daca se face fara carne, poate fi o idee de mancare de post foarte gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de praz cu aripioare" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos garam masala