Mancare de pui cu sos de rosii

de Bucataras in Pui, 29 Iun 2019 | 3216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 copanele de pui
  • 100 g unt
  • 1/2 ceasca vin alb sec
  • 6 rosii
  • sare, piper
  • patrunjel tocat marunt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pui cu sos de rosii:

Spala si curata bine puiul. 

Pune untul intr-o cratita intinsa la topit si rumeneste copanelele pe toate partile. 

Adauga vinul si si 1/2 ceasca de apa. Dupa ce au fiert cam 1-2 minute adauga rosiile curatate de coaja si taiate, sare si piper si o ceasca de apa calda. 

Lasa mancarea sa se inabuse incet, incet, pana scade bine sosul.

Presara putina verdeata la final si serveste mancarea cu un pilaf alaturi sau cartofi prajiti. 

Sa aveti pofta! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Valclaudia 1

12.07.2019, 06:20

cer si eu o portie

Sidy 1

12.07.2019, 07:05

Trebuie sa fie delicios ! As fi pus si putin usturoi...

Bunica 1

18.07.2019, 11:22

Cu sosulet mamaie! @

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos de rosii, o mancare savuroasa si usoara