Mancare de spanac

de Teo in Mancaruri de legume, 27 Mar 2011 | 5254 vizualizari

 

...o gura de ozon !

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • 4 cepe
  • 1 lingura delicat
  • 1 cana  lapte
  • 1 lingura faina
  • 2 catei de usturoi
  • 1 pahar ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac:

Dupa ce am curatat si spalat spanacul, il punem la fiert intr-o oala cu 0.5l apa.

Dupa 15 min. stingem focul ;

Curatam ceapa si calim impreuna cu zeama de la spanac si ulei;

Turnam spanacul peste ceapa calita, adaugam si usturoiul.

Dizolvam lingura de faina in ceasca de lapte si turnam peste spanac.

Mai lasam sa clocoteasca 5 min si stingem focul.

Adaugam delicatul si e gata!

TIPS-URI

1

In loc de lapte,se poate dizolva faina de zeama de spanac ;mie mi s-a parut mai gustos cu lapte

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Cris2711 1

20.07.2011, 12:30

asa este

Bunica 1

29.08.2011, 00:14

Astazi este sarbatoare mare...Cuv. Teodora.La multi ani sa ai parte de bucurii si sanatate alaturi de cei dragi ! Si sa fii o soacra buna !

Bucataras 1

04.09.2011, 09:09

Casa de piatra Lianei!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu oua ochiuri