Mancare de vinete la slow cooker Crock-Pot 3,5 L

de MotanLaOale in Slow Cooker, 25 Sep 2016 | 6118 vizualizari

 

O mincare foarte buna.
"Ziua cand imi rasfat nevasta"

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mici
  • 3 cepe
  • 5 rosii
  • 2 linguri pasta tomate
  • 5-6 catei usturoi
  • 1 legatura marar
  • 100ml ulei
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de vinete la slow cooker Crock-Pot 3,5 L:

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Vinetele se spala, se sterg si se taie cubulete mai mari, cu coaja cu tot.

Rosiile se spala si se taie cubulete.

Se pune uleiul in vasul ceramic al aparatului slow cooker Crock-Pot.

Se pun in vas ceapa, vinetele si rosiile.

Se presara vegeta si piper si se amesteca.

Se amesteca pasta de tomate cu 100ml apa si se toarna in vas.

Se pune capacul, se pune vasul in aparatul slow cooker Crock-Pot  si se baga in priza.

Se seteaza la High si se lasa 4 ore.

Dupa 3 ore se adauga usturoiul feliat si marararul tocat.

Eu l-am bagat si in cuptor pentru 40 minute sa prinda culoare.

Se mananca calda dar mai buna este rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de vinete la slow cooker Crock-Pot 3,5 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita din piept de rata la slow cooker Crock-Pot