Mancarica cu pastai

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 12 Oct 2014 | 2907 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pastai
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras
  • 3 carnati proaspeti
  • 4-5 linguri suc de rosii
  • sare
  • piper
  • knorr
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu pastai:

Pastaile se spala si se rup capetele. 

Carnatii ii feliem rondele si ii prajim in ulei incins . Cand sunt gata ii scoatem pe o farfurie si acoperim pentru a-i mentine calzi.

Ceapa o curatam,o spalam si o taiem julienne . Ardeiul gras il taiem in doua , eliminam cotorul,semintele si nervurile si il taiem fasii subtiri . 

Punem o tigaie cu putin ulei la incins,adaugam ceapa impreuna cu ardeiul si lasam sa se caleasca la foc potrivit . 

Adaugam apoi pastaile ,amestecam,punem sare,piper dupa gust si adaugam putina apa . Lasam sa fiarba la foc mic .

Cand pastaile au fiert , punem sucul de rosii ,knorr si amestecam lasand la foc potrivit inca 10 minute . 

La final adaugam carnatii la tigaia cu pastai,amestecam si servim. 

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti cu carnati de casa