Chiftelute

de brunetica in Mancaruri cu carne, 12 Noi 2011 | 2967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g. carne tocata porc
  • 250 g. carne tocata vita
  • 1 ceapa medie
  • 1 dovlecel mediu
  • 3 cartofi medii 
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 3 lingurite gris
  • 2 lingurite marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute:

Curatam legumele de coaja, le spalam si le dam prin razatoarea cea mica , le scurgem de zeama si le asezam intr-un bol.

Adaugam carnea tocata , ouale, grisul, mararul, sare, piper si amestecam bine pentru a se incorpora bine toate ingredientele.

Incingem o tigaie cu ulei si modelam cu mainile umede chiftelutele si le punem la prajit.

Cand s-au rumenit le scoatem pe o farfurie tapetata cu servetel pentru a absorbi uleiul .

Le servim cu ce dorim .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne cu ceapa verde si cascaval