Margarete si cornulete cu dulceata

de nico_nico in Prajituri, 26 Oct 2016 | 3562 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. faina,
  • 300 g untura de porc,
  • 150 g zahar,
  • 4-5 linguri smantana,
  • 3 oua,
  • 100 ml lapte in care se dizolva putina drojdie,
  • dulceata de caise,
  • 200 g nuca macinata(pentru cornulete).
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Margarete si cornulete cu dulceata:

 Din faina,untura,smantana,oua,lapte+drojdie si zahar se pregateste coca.Se amesteca bine pana se dezlipeste bine de maini.Se lasa la rece 2 ore apoi aceasta coca se imparte in patru parti.Fiecare parte se intinde in foaie subtire si se fac margarete cu forma.Pentru cornulete se amesteca 2-3 linguri dulceata cu nuca macinata si se umplu cornuletele.Foaia pentru cornulete se intinde subtire si apoi se taie in patratele si se umplu.Din aceasta compozitie se obtin trei tavi mari. Se coc la foc potrivit apoi se pudreaza cu zahar pudra vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Margarete si cornulete cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu dulceata de visine