Maxi briosa

de Dea_Dea in Prajituri, 22 Mar 2013 | 3222 vizualizari

 

Briosa cu ciocolata!!

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina(cam 8 linguri cu varf),
  • 1 lingura cacao,
  • 100 gr ciocolata
  • 3 linguri de ulei jumate de praf de copt
  • 6 linguri de zahar
  • 1 ou
  • 150 ml iaurt


GLAZURA

  • 70 de gr ciocolata neagra +3 linguri frisca lichida.
  • 30 gr ciocolata alba+1 lingura de frisca lichida
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maxi briosa:

Se rade ciocolata, se amesteca cu faina cernuta, praful de copt si cacao.

Separat se bate oul , se adauga zaharul, uleiul si iaurtul , se omogenizeaza. Se adauga amestecul de ciocolata , se omogenizeaza si se pune in forma de briose.

Eu am pus in tava de paine tapetata cu hartie de copt, se da la cuptor cam 30min la 180 grade. Dupa ce s-au copt se scoat din cuptor si se mai lasa in tava 5 min,apoi se scoate pe un gratar la racit.

Glazura

Ciocolata se rupe bucati , se adauga frisca si se topeste pe abur.

Se toarna peste briosa!! Deasupra am ras ciocolata alba!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Maxi briosa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu mere