Mazare cu carne de porc la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 12 Sep 2016 | 10417 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov mare
  • 2 borcane de mazare
  • 2 linguri de bulion
  • 2 catei usturoi
  • marar proaspat
  • vegeta/piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne de porc la slow cooker Crock-Pot:

Carnea de porc o taiem cuburi si o punem in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l,stropim cu ulei de masline,punem apa cat sa acopere si setam functia Hight pentru 3 ore.

Dupa 1.30 se pune ceapa tocata marunt, morcovul taiat feliute si condimentele si usturoiul strivit.

Dupa 02.30 se pune mazarea scursa de zeama, bulionul subtiat cu apa si se lasa pana cand se termina programul.

La sfarsit punem marar tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de porc la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui dulci-picante cu gnocchi la slow cooker Crock-Pot 4,7 L