Mazare cu costita afumata

de Auras12 in Mancaruri cu carne, 19 Oct 2016 | 3833 vizualizari

 

Astazi am gatit mazare :) Este una dintre mancarurile preferate ale sotului meu. Sper sa-l surprind :*

 

INGREDIENTE

  • 500 g mazare
  • 200 g costita afumata
  • o ceapa
  • un morcov
  • un ardei (eu am combinat mai multe culori, am pus rosu, galben si verde)
  • o rosie
  • 3-4 cartofi
  • ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu costita afumata:

Legumele le-am curatat, le-am spalat si le-am tocat cuburi. Cartofii la fel i-am curatat, i-am spalat si i-am taiat cuburi. Rosia am trecut-o prin apa fiarta ca sa o pot decoji si am taiat-o foarte marunt. Intr-o cratita cu putin ulei incins am pus toate legumele cu sare si putina apa, le-am lasat pana cand ceapa a devenit sticloasa iar celelalte legume s-au inmuiat.  

Am taiat costita si am pus-o peste legume impreuna cu rosiile. Apoi cartofii tocati si mazarea,peste toate am adaugat apa fiarta. Sa aveti pofta! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu carnati, o mancare gustoasa si rapida