Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
pt ca mi-a facut ela pofta azi noapte cu mazarea ei....:D....
deci: am fiert pe jumatate pulpitele in apa cu vegeta. si morcovul
am taiat ceapa si ardeiul marunt, am lasat la calit putin apoi am adaugat pasta de rosii si o canita de apa, am adaugat mazarea congetlata, am sarat is am lasat la fiert. cand mazarea s-a fiert pe jumatate, am adaugat si pulpitele, morcovul l-am taiat rondele cubulete si l-am asdaugat si pe el la mancarica, am lasat sa fiarb la foc mic pana s-a facut. am mai adaugat piper si 2 lg de smantana de gatit, plus putin marar( eu am verde pus la congelator)
gata!.....merge bine cu castraveti murati dulcegi.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult