Mere in foietaj

de stratulatgeorgiana in Prajituri, 4 Oct 2013 | 4862 vizualizari

 

Le ador

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat foietaj
  • 4 mere mari
  • scortisoara
  • gem prune
  • miez nuca
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere in foietaj:

Se iau 4 mere mari, se curata de coaja si se scobesc in interior unde vom umple cu miez de nuca si gem. Presaram putina scortisoara pe mere apoi le invelim in foietaj taiat fasii si puse in diagonala pentru a acoperi marul. Din aluat se mai pot face si frunze pentru a da o nota cat mai reala produsului. Se coc la cuptor pana se rumenesc frumos dupa ce au fost date cu ou pe deasupra pt luciu.

Se pot servi atat calde cat si reci alaturi de o cupa de inghetata

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

04.10.2013, 22:39

- Andreea - 1

04.10.2013, 22:50

Sim0na 1

07.10.2013, 11:38

Un dulce delicios si aspectos!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mere in foietaj a la Diana