Mic dejun cu quinoa, ou si avocado

de Satisfyyourcravings in Cook and smile, 12 Dec 2015 | 6422 vizualizari

COMENTARII (14)

portiadelumina 1

12.12.2015, 13:55

Zici că sunt pictate, aşa de frumos arată. Preparatul e unul care musteşte de sănătate, merită să fie încercat de orice gurmand, dar mai ales de cei care au nevoie de o cură de dezintoxicare după mesele copioase şi foarte grase.

Zamfira 1

12.12.2015, 14:02

Foarte buna reteta!!!

Satisfyyourcravings 1

12.12.2015, 14:02

Vai Padre, ce comentariu frumos! Multumesc din suflet! Mereu ma intreb daca e cineva acolo care a incercat macar una dintre retetele mele si i-a placut.

delia64 1

12.12.2015, 14:05

portiadelumina 1

12.12.2015, 14:05

Să ştii că da, mulţi încearcă, dar la fel de mult sunt convins că nu le iese tuturor aşa de bine. Mie nici atât. )

Satisfyyourcravings 1

12.12.2015, 14:10

Ehh, hai Padre nu mai fii asa modest. Inca imi mai amintesc oaia gatita in groapa. Cred ca a fost printre primele retete postate pe site, nu? Eu de exemplu nu ma pricep foarte bine la patiserie si tot ce tine de aluaturi. Cred ca asta se vede si prin tipul de retete pe care le abordez.

portiadelumina 1

12.12.2015, 14:16

Nu, tu găteşti într-un fel anume, dacă ar fi să folosesc termenul Laurei, aş zice "chinchi". E drept, faptul că stai într-o altă ţară cu cultură diferită de a noastră şi că ai de hrănit, pentru o creştere minunată, guri ce au nevoie de tot ce poate fi mai sănătos, ai dezvolat felurile astea minunate. Eu sunt gurmand serios, dedicat bucătăriei româneşti. E drept, iar asta o spun deseori, analizele mele sunt perfecte, mănânc mult dar echilibrat, mănânc gras dar nu-mi liseşte postul, aşa că balanţa e mereu la nivelul optim. Plus de asta mai fac şi mişcare, aşa că mai am un avantaj. Ahh, carnea de oaie chiar e bună, dar la fel de mult îmi place şi cea de porc, de vită, de pasăre ori de peşte. Bun la casa omului, ce mai vorbă. )

Satisfyyourcravings 1

12.12.2015, 14:30

Haha, nu mi-a mai spus cineva ca gatesc chinchi Cred ca e un inceput pentru toate Recunosc ca si mie imi place mancarea traditionala romanesca, dar mi se pare ca sunt asa de multe combinatii in lume si as vrea sa le incerc pe toate, desi sunt convinsa ca nu voi reusi sa fac asta in viata asta. Inseamna ca avem amandoi aceeasi filosofie: Totul cu moderatie, inclusiv moderatia!

Bya Ralu 1

12.12.2015, 14:30

bun bun

MotanLaOale 1

12.12.2015, 15:11

Micutza Luana 1

12.12.2015, 15:18

sanatos

deyutzky 1

12.12.2015, 16:49

imi place

CameliaR 1

12.12.2015, 21:37

Bunica 1

12.12.2015, 21:41

Avocado cu ou îmi plac foarte mult,dar cu quinoa n-am încercat.Nu e timpul trecut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua coapte in sos de rosii cu legume si ricotta