Mini Pizza cu mozzarella

de Oana in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2012 | 3752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g blat de pizza  
  • 200g mozzarella Cucina Granarolo
  • 3-4 rosii proaspete
  • 50 g de piure de tomate
  • 40 g prosciutto crudo
  • 150 g mozzarella Granarolo
  • frunze de busuioc
  • oregano
  • ulei de măsline extravirgin
  • Sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini Pizza cu mozzarella:

Se intinde blatul de pizza si si se imparte in 8 parti egale, cu ajutorul unei forme rotunde. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza cercurile astfel formate si se acopera cu un servet curat. Se lasa sa se odihneasca timp de 15 minute.Intre timp, intr-un castron se amesteca ulei de masline, oregano, busuioc tocat marunt,  piureul de rosii si sare. Se lasa 10 minute sa se intrepatrunda aromele. Se aduaga acest amestec peste cercurile de blat de pizza. Se introduc la cuptor, la 200° C., timp de 10 minute. Peste fiecare mini pizza adaugati felii de rosii proaspete, mozzarella cucina Granarolo si prosciutto crudo, taiate in cubulete. Introduceti din nou la cuptor pentru 15-20 de minute. Serviti mini-pizzele calde.

Aceasta reteta este un advertorial Granarolo 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini Pizza cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci gratinate cu orez si mozzarella