Mini-pizza

de - Andreea - in Pizza, 2 Ian 2013 | 10389 vizualizari

 

e blatul meu preferat de pizza.o reusita garantata.multumesc LILY ...
s-au consumat imediat.abea am reusit sa fac o poza..

 

INGREDIENTE

  • pentru blat:
  • 500 gr faina
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 250 ml lapte (se poate inlocui cu apa)
  • 1 lingurita sare
  • 5 linguri ulei masline
  • pentru umplutura:
  • sos de rosii
  • kaizer
  • mozzarella
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-pizza:

1.drojdia se dizolva in laptele caldut dupa care o amesteca cu faina,sarea si uleiul.se aesteca totul bine si se framinta.

2.NU NECESITA TIMP DE DOSPIRE 

3.se intinde aluatul.se unge cu sos de rosii si presaram kaizerul si mozzarella taiate bastonase.

4.rulam aluatul si il taiem felii.

5.le asezam in tava si dam la cuptorul incins in prealabil la 180 grade ,pentru 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu aluat din paine toast