Minitarte cu pere

de ianculubita in Prajituri, 11 Noi 2013 | 2603 vizualizari

 

Delicioase si aromate!!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • 4 pere potrivite, un soi mai tare
  • 200 g migdale macinate
  • 100 g fulgi de migdale
  • 300 ml smantana
  • 4 oua
  • 100 g zahar + 2 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minitarte cu pere:

Perele spalate, curatate de coaja si seminte, taiate in sferturi, le punem intr-un vas pe foc cu 2 linguri zahar si apa cat sa le cuprinda. Dupa ce s-au inmuiat, le scoatem si le lasam deoparte sa se raceasca.

In acest timp pregatim crema: intr-un vas amestecam ouale cu zahar pana se topeste, adaugam smantana si pudra de migdale

In formele de minitarte tapetate cu aluat de foitaj, punem cate o jumatate de para, acoperim cu crema iar deasupra presaram fulgi de migdale. Lasam la cuptor 30 minute, iar dupa ce s-au racit se pot servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Minitarte cu pere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu pere