Mix de rulouri umplute cu branza

de danielaR in Pangasius, 16 Oct 2013 | 3342 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 3 fileuri de peste(eu am folosit pangasius)
  • 150 gr crema de branza cu marar
  • 1 pachet de sunca de curcan felii
  • 200 gr smantana 30% grasime
  • cateva fire de praz
  • oregano,sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mix de rulouri umplute cu branza:

Dovlecelul si vanata le taiem pe lungime. Feliile le prajim putin doar atat cat sa se inmoaie pt a le putea rula.

Pe un fileu de pangasius asezam o felie de dovlecel apoi una de sunca de curcan si rulam. Facem la fel pt toate fileurile de peste. Le asezam in picioare ca un turnulet.

Feliile de dovlecel si vanata le ungem cu crema de branza si rulam.

Punem astfel toate rulourile intr-un vas yena si deasupra turnam smantana. Presaram piper si firele de praz tocate marunt.

Dam la cuptor 40 minute

Mie mi-a placut rezultatul!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mix de rulouri umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

ieri la 11:02

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de vinete cu pui