Rulouri din dovlecei umpluți cu brânză

de georgiaskitchen in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2014 | 4209 vizualizari

 

Că tot a venit primăvara, și nu vrem să mai petrecem mult timp în bucătărie ci vrem să ne plimbăm, să ne bucurăm de vremea frumoasă de afară, vă propun o rețetă ușor de pregătit.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 200 g brânză de vaci dietetică
  • 1 linguriță coaja de lămâie
  • 1 cățel de usturoi pisat
  • pătrunjel verde
  • morcov ras
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • câteva fire de praz opărite
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din dovlecei umpluți cu brânză:

Tăiați dovleceii felii, îi stropiți cu ulei de măsline și îi presărați cu sare și piper. Îi lăsați deoparte pentru 10-15 minute pentru a-și mai lăsa din apă.  Separat amestecați brânza (eu fiind mereu la dietă am folosit o brânză slabă, dar voi puteți folosi de care doriți) cu usturoiul pisat, morcovul ras, coaja de lămâie, pătrunjelul verde, adăugați sare și piper după gust și puțin ulei de măsline. 

Pregătiți o tigaie tip grill și frigeți feliile de dovlecel, le umpleți cu amestecul de brânză, le rulați și le legați cu fire de praz.

Eu le-am servit cu morcov ras stropit cu oțet balsamic și ulei de măsline, dar merg foarte bine cu salata verde că tot suntem în sezon.

S-aveți poftă!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din dovlecei umpluți cu brânză" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Placinta de dovlecei cu branza