Mucenici

de Lau in Dulciuri, 4 Mar 2011 | 7410 vizualizari

 

este prima mea reteta de mucenici,sper sa le placa copiilor,este prima data cand mananc,

 

INGREDIENTE

  • o punga de mucenici cumparati(200g)
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • coaja de la o portocala
  • 2 lingurite scortisoara
  • zahar dupa gust
  • un varf de sare
  • esenta de portocale
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mucenici:

Se pun la fiert intr-o oala 1,5 l apa cu un pic de sare la si cu coaja de la portocala. Cand incepe sa fiarba apa adaugam faina si amestecam. Cand incepe sa dea in clocot adaugam mucenicii si ii lasam sa fiarba la foc mic timp de 10 minute. Oprim focul adaugam zaharul, scortisoara, cacaoua, esenta. Amestecam cu grija, acoperim oala 10 min sa se inmoaie bine mucenicii.

TIPS-URI

1

am pus coaja la fiert pentru a da gust mai puternic

Daca ti-a placut reteta noastra "Mucenici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mucenici moldovenesti