Muffin cu capsuni

de esmerandra in Prajituri, 18 Mai 2011 | 4434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 capsuni mari
  • 150 g + 1 lingura zahar
  • 256 g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 125 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 3 oua
  • coaja rasa de la o portocala
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffin cu capsuni:

Se taie capsunii  in cubulete , se pun intr-un castron si se adauga o lingura de zahar si se pun de o parte.

Intr-un castron se amesteca faina, zaharul si praful de copt, si in altul se amesteca lapte, oua, ulei si coaja de la portocala.

Se unesc cele doua compozitii si se amesteca bine.

se iau capsunii si se dau prin sita pentru a scurge tot sucul , dupa care capsunii se adauga la compozitie. Se toarna compozitia in tava de muffins sau hartii speciale si se coc la 200° pentru 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffin cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni, frisca si iaurt