Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult
Am pregătit mai demult mușchi de porc la crockpot și au fost toți încântați de el, atât de fraged a ieșit că se destrăma. Singurul meu regret a fost că nu l-am marinat înainte, ar fi fost mai aromat, așa că de data aceasta, l-am marinat cu o seară înainte. A ieșit delicios. Este un aperitiv bun pentru o gustare de după amiază, o masă frugală sau orice meniu doriți.
Pui într-un castron înalt mușchiul de porc și torni peste el vinul alb.
Presari mirodenii după gust. Eu am folosit mirodenii pe care mi le-am pregătit în diverse borcănele în diverse proporții: un mix pentru murături, mix pentru fripturi. Am mai adăugat în plus coriandru proaspăt măcinat (pentru că în mix era în proporție mai mică) și o foaie de dafin mărunțită. De asemenea, adaugi sare, după gust.
Presezi puțin carnea pentru a sta acoperită de lichid și dai la frigider peste noapte.
A doua zi, scurgi carnea de marinadă, o ungi cu puțin ulei, o freci doar cu puține mirodenii, cel mai important boia dulce, pentru o culoare frumoasă și semințe de muștar pentru crustă.
Așezi carnea în vasul de la aparatul crock-pot, setezi aparatul pe funcția high și îl lași 6 ore.
Poftă Bună!
Dacă v-a plăcut rețeta mea, o puteți găsi și pe blogul meu:
https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2020/10/muschi-de-porc-la-crockpot.html
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult