Muschiulet de porc impletit II

de corina241 in Porc, 9 Oct 2012 | 7661 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet fraged de porc
  • fire de ceapa verde
  • usturoi uscat
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impletit II:

Muschiuletul de porc proaspat se taie pe lung in 3 fasii egale(aproximativ) ,dar nu pana la capat.Se lasa la unul din capete o portiune de 5 cm intreaga.Aici vom pune fasiile de ceapa verde pe lungimea muschiului si incepem sa impletim in 3.La capat prindem cu scobitori pentru a nu se desface.

Intr-un vas de yenna punem 3-4 linguri uneli de masline,cativa catei de usturoi infipti in muschiulet,presaram condimentele,apoi completam cu o cescuta mica de apa si cativa cartofi taiati in bucati.

Se lasa la cuptor cu capac cca 20 minute,iar pentru alte 10 minute tinut la cuptor dam capacul la o parte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impletit II" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet afumat cu cartofi la cuptor