Negresă cu biscuiţi

de madi_marin in Prajituri, 16 Dec 2012 | 5350 vizualizari

 

E o reţetă super simplă de brownie la care am adăugat nişte biscuiţi Spekulatius foarte aromaţi.

 

INGREDIENTE

  • 4 ouă
  • 50 g zahăr
  • 4 linguri pline cu miere
  • 100 g ciocolată cu alune
  • 50 g ciocolată amăruie
  • 1 lingură cu cacao
  • 1 pliculeţ de cappuccino
  • 150 g făină
  • 250 g unt
  • esenţă de vanilie
  • 10-12 biscuiţi Spekulatius
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresă cu biscuiţi:

Untul şi ciocolata se topesc până capătă consistenţă lichidă.

Ouăle se mixează întregi cu zahărul şi mierea, apoi se adaugă compoziţia de unt cu ciocolată puţin răcită,cacaoa, cappucinno, făina cernută, esenţa şi biscuiţii rupţi în bucăţi. Se amestecă bine.

Se tapetează o tava de 25/35 cm cu hârtie de copt şi se toarnă aluatul obţinut.

Se coace cam 20-25 de minute.

Se răceşte complet înainte de a fi tăiată.

Se poate pudra cu zahăr vanilat.

Poftă bună

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresă cu biscuiţi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Rocsi 1

16.12.2012, 23:18

La cat de bine arata sigur e foarteeee buna

Sim0na 1

17.12.2012, 11:34

ce bine arata... fur si eu cateva bucati!

mamaieelena 1

17.12.2012, 13:27

super buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu miere si gem