Negresa cu caise

de mimmi in Prajituri, 19 Iun 2011 | 5874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150g faina,
  • 150g zahar,  
  • 120g unt,  
  • 3 oua,
  • 3 linguri cacao ,  
  • 50 g ciocolata taiata,  
  • 150 g iaurt amestecat cu 50 ml frisca lichida,
  • 1/2 plic praf de copt,  
  • 12 jumatati de caise,
  • unt pentru uns tava si zahar pentru tapetat.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu caise:

Frecam crema untul cu zaharul,adaugam pe rand galbenusurile,cacaoa,faina,praful de copt,iaurtul,albusurile batute spuma si ciocolata. Ungem o tava de 22x28 cm cu unt,o tapetam bine cu zahar si punem jumatatile de caise cu partea in care a fost samburele in jos. Peste turnam aluatul si dam la cuptor cca 30 de minute. O lasam la racit,dupa care o intoarcem si o portionam. E important sa nu o lasam prea mult in cuptor sa nu se usuce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert Tiramisu