Negresă cu fructe şi cremă de iaurt

de diaconta in Prajituri, 10 Iun 2012 | 28644 vizualizari

COMENTARII (128)

anomisana 1

10.06.2012, 23:45

Ştiu că îngheţată nu pot mânca, dar o porţie de prăjitură tot am venit să iau, de o mai fi.

deyutzky 1

10.06.2012, 23:56

wooow cat de bine arataaaa

feliciacristea46 1

11.06.2012, 08:42

mi se pare f. complicata de facut, prea multa ciocolata si unt !!!

_Alina_ 1

11.06.2012, 08:59

Minunata prajiturica si frumoasa prezentare!

diaconta 1

11.06.2012, 09:02

Felicia,nu e complicata chiar deloc
Blatul e unul ciocolatos de negresa,nu necesita insiropat,de aceea e nevoie de atata unt.
"Prea mult" e doar daca ne facem ca uitam de calorii pentru o zi,dar chiar merita
O zi frumoasa

diaconta 1

11.06.2012, 09:02

Anomisana,mai este asa ca te astept cu drag

diaconta 1

11.06.2012, 09:03

Rhapsody,multumesc mult chiar e foarte buna

diaconta 1

11.06.2012, 09:04

Deyu indecent de buna

diaconta 1

11.06.2012, 09:12

Cel mai mult mi-a placut ca am reusit sa obtin exact "doza de dulce" care sa-mi fie pe plac
i-ar fi placut si mamei

Criss 1

11.06.2012, 11:53

Absolut superba!

diaconta 1

11.06.2012, 11:58

Criss multumesc

deliciousflavours 1

11.06.2012, 13:34

Cu asa o prajitura sa tot incepi saptamana...ce mai conteaza ca afara e urat (cel putin in Arad), uiti de tot cand savurezi acest desert! Felicitari!

diaconta 1

11.06.2012, 13:38

Angi,foarte mare dreptate ai.Chiar daca are multe calorii,e un deliciu

Steffy 1

11.06.2012, 17:29

Arata asa de bine incat prefer sa mananc o portie mare si sa fac pe bicicleta dublu

diaconta 1

11.06.2012, 17:30

Steffy asta-i gandirea corecta e pacat sa visam doar la ea

RuxyRux 1

11.06.2012, 18:28

O prezentare exceptionala a unei negrese exceptionale! Jos palaria Diuta mea draga!

jolygina 1

11.06.2012, 18:51

diaconta 1

11.06.2012, 22:42

Ruxy,pupicei si multumiri

diaconta 1

11.06.2012, 22:42

Jolygina multumesc

Laura Alexia 1

12.06.2012, 11:45

faceti niste prajituri bestiale!va felicit!!!

diaconta 1

12.06.2012, 11:48

Alinalaura multumesc,dar poti sa-mi spui Claudia sau Dia,asa ma simt si eu mai tinerica

MotanLaOale 1

12.06.2012, 13:24

Dia, te rog spune motanului ce dimensiuni ara tava, sa nu patesc de alea nepatite!

diaconta 1

12.06.2012, 13:34

Vladimir,nu-i o tava foarte mare,cred ca 22x32 ceva de genul,pot sa ma uit cand ajung acasa,dar dupa cum vezi blatul e destul de grosut,asa ca merge si in tava mai mare,dar va trebui mai multa crema si glazura.
Daca nu faci glazura cu "bule" poti s-o pui deasupra ,dupa ce o rastorni...prajitura )

diaconta 1

12.06.2012, 13:34

Sunt curioasa,te-am starnit rau vad

MotanLaOale 1

12.06.2012, 14:13

Am stricat un tort cu crema de iaurt si m-am suparat tare. Nu-mi iese mie cu galatina asta. A doua zi cand l-am scos din frigider si am scos inelul de la tava s-a naruit. il mananc cu lingura ca este tare bun dar m-a suparat tare.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Negresă cu dulceață de piersici și bezea