Negresă cu fructe şi cremă de iaurt

de diaconta in Prajituri, 10 Iun 2012 | 28644 vizualizari

COMENTARII (128)

diaconta 1

12.06.2012, 14:18

Vladimir,trebuie doar sa ai grija sa nu fierbi gelatina,doar o incalzesti.Apoi sa nu fie diferenta mare de temperatura fata de crema cu care o amesteci.La crema asta o pui in ciocolata cat este inca calduta,apoi o amesteci cu frisca si iaurtul,dar ai grija sa nu se intareasca ciocolata,s-o poti turna in amestec.
Hai ca nu-i complicat.
Nu ma pricep prea bine la explicatii,dar cred c-ai inteles esentialul.
Si eu am pus odata gelatina in amestecul foarte rece si am mixat,s-a coagulat pe loc si mi-a sarit intre ochi)))

MotanLaOale 1

12.06.2012, 14:38

Am respectat tot ce ai zis, pentru ca imi este frica de gelatina, si tot nu a iesit. Cred ca trebuia mai multa, dar am respectat reteta!

diaconta 1

12.06.2012, 14:45

Uooofff ,in cazul asta nu stiu ce sa zic.Poti sa pui si mai multa,dar s-ar putea sa iasa crema prea tare.
Vezi sa nu fi fost expirata gelatina,se mai intampla.
O cantitate mai mare de gelatina e nevoie la cele gen panna cotta unde frisca si laptele sunt lichide,la cremele unde frisca si iaurtul sunt mixate,ar trebui sa fie suficient cat am zis eu.

diaconta 1

12.06.2012, 14:46

Faina asta cu "mi-e frica de gelatina"

MotanLaOale 1

12.06.2012, 14:58

Mai sunt si altele de care mi-e frica si pana ma apuc de ele.....

gaby_duceag 1

12.06.2012, 14:58

)))))))

MotanLaOale 1

12.06.2012, 15:03

Gaby rade de motan!

diaconta 1

12.06.2012, 15:03

ia zi Motanele,ce temeri mai ai,poate te ajutam

gaby_duceag 1

12.06.2012, 15:04

Dia, nu cred ca le cunoastem ))))))))))))))))))

MotanLaOale 1

12.06.2012, 15:14

Nu mai spun ca rade Gaby de mine!

diaconta 1

12.06.2012, 15:15

Vladimir,parca n-ai sti ca noi radem doar pentru atmosfera,nu radem din suflet ori cu intentie de nimeni
oricum ai aprecierea mea pentru ca faci dulciuri

MotanLaOale 1

12.06.2012, 15:40

Si eu zic tot de atmosfera!

diaconta 1

12.06.2012, 15:41

Noa,ce te-ai pus acuma pe bocit ca muierile?

mena29 1

12.06.2012, 15:42

Pfoaaai,ce-i aici ...vin sa-mi dai si mie

diaconta 1

12.06.2012, 15:43

Mena,pai cum te asteptam eu cu drag abia ti-am pitit o felioara

mena29 1

12.06.2012, 15:45

)))Esti mortala! Am fost bolnavioara dar ma bucur mult ca ai reusit sa-mi opresti o felioara,avand in vedere cati pofticiosi sunt aici

MotanLaOale 1

12.06.2012, 15:50

Am gresit emoticonul asta trebuia sa fie Am modificat!

diaconta 1

12.06.2012, 15:56

Motane,te cam tii de "mescherii" )))

diaconta 1

12.06.2012, 15:57

Mena,imi pare rau sa aud asta sper ca acum esti mai bine

mena29 1

12.06.2012, 16:00

Da Dia,nu ma las eu asa cu una cu doua!

diaconta 1

12.06.2012, 18:33

Mena

Irina 1

12.06.2012, 20:25

Wow, ce bine arata prajitura asta! Cred ca se combina foarte bine ciocolata cu crema si fructele, iar ideea cu folia pentru glazura mi s-a parut geniala. Super, Dia!

diaconta 1

12.06.2012, 20:55

Irina multumesc mult.
Nu as vrea sa sune a lauda,dar la prajitura asta chiar mi-a placut tot,de la blat,la crema si glazura
colegele de serviciu au zis ca musai s-o incerce
pare complicata dar nu-i deloc,dovada ca si Motanul vrea s-o faca chiar de se teme de gelatina

MIUTA 1

12.06.2012, 22:21

Wauuuuu,ce era sa pierd ,minunata,delicioasa,tentanta, numai buna de pus la favorite si de executat in weekend.
Arata senzational

diaconta 1

12.06.2012, 22:32

Miuta cu drag ti-o recomand

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Negresă cu dulceață de piersici și bezea