Negresa cu nuca si stafide - de post

de Georgiana78 in Prajituri, 20 Noi 2012 | 14636 vizualizari

 

by pusik careia ii multumesc pentru idee - este minunata, aromata si sanatoasa.
Merge de minune dimineata langa o cafea sau ceai.
Este foarte usor de facut, banal chiar, iar rezultataul este exceptional.

 

INGREDIENTE

  • 4 cani faina
  • 2 cani zahar
  • 150 gr stafide
  • 150 gr nuci rupte bucati
  • 2 cani apa
  • 1 cana ulei
  • 6 linguri cacao
  • 1 praf copt
  • 1 esenta ron
  • 1 borcan gem
  • coaja de la o lamaie
  • 1 praf sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu nuca si stafide - de post:

- se amesteca toate ingredientele uscate cu cele lichide

- se toarna compozitia in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina

- se da la cuptor pentru 40-45 minute la foc mediu

- se taie dupa ce s-a racit si se poate pudra cu zahar numai la servire sau glazura cu o glazura facuta din - zahar pudra, putina apa si cacao-

Minunata!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu nuca si stafide - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu mere (de post)