Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Am mai adus o reteteta pentru iubitorii de peste, ca tot este dezlegare in aceste zile si poate va ajuta o idee noua.
Curatati usturoiul si il pisati.
Il puneti intr-un bol cu sare, piper, boia dulce si ulei.
Adaugati pestele, amestecati bine.
Il acoperiti si il dati o ora la frigider.
Pastaile impreuna cu telina, le fierbeti 25 de minute, cu putina sare si piper.
Dupa, le scurgeti bine de apa si le asezati intr-un vas de ceramica.
Ceapa curatata o taiati pe jumatate, apoi o taiati solzisori.
Morcovul il decojiti si il taiati rondele.
Peste pastai puneti ceapa, morcovul si rosiile cherry.
Le condimentati bine cu sare si piper.
Scoateti pestele de la rece, asezati-l peste legume, turnati si jumatate de cana cu apa.
Acoperiti vasul, il introduceti in cuptorul incins, la o temperatura de 180 de grade, pentru o ora si 20 de minute.
Dupa acest timp, descoperiti pestele, puneti sucul de rosii.
Il mai lasati in cuptor 20-30 de minute.
Cand este gata, il scoateti din cuptor, il lasati putin sa se racoreasc, apoi serviti.
Presarati putin patrunjel verde tocat, deasupra.
Sa aveti pofta!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult