Nuci umplute

de ionela2682 in Prajituri, 8 Feb 2010 | 124707 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 ceasca zahar
  • 1 ceasca ulei
  • 1 plic prafa de copt
  • 2 plic zahar vanilat
  • faina
Portii: 40
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nuci umplute:

Se amesteca bine ingredientele (fara faina) pana se topeste zaharul dupa care incepem sa o punem si pe aceasta cate putin pana obtinem un aluat potrivit.

Facem bilute mai mici si le punem in forma de nuci pe care o presam bine si o punem pe aragaz. Nu e nevoie sa intoarcem tinem numai pe partea in care am pus bilutele.

Se decupeaza si se umplu cu crema: 1 pachet unt, 1 cana zahar, resturile obtinute din decupare, macinate, cacao. Se trec prin zahar pudra si gata!

Multa munca dar merita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Nuci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Mirela_Tilvescu 1

02.08.2012, 00:37

Nu am mai mancat nuci de foarte mult timp.Mi-ai adus aminte de dulciurile copilariei. Arata extraordinar,felicitari!

iry-gabriela 1

02.08.2012, 05:24

ca si prajituri sunt favoritele mele...le-am salvat

Rahela Velicu 1

19.02.2018, 15:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu capsuni