Oita

de Mitinita in Mancare copii, 22 Apr 2011 | 5529 vizualizari

 

Ceva rapid de pus pe masa de Pasti,copii o sa aprecieze decorul! Daca am timp revin si cu puisorii.

 

INGREDIENTE

  • 1 triunghi de branza topita Hochland
  • 2 masline negre
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oita:

Se umezesc  mainile si se formeaza corpul oitei.

Nu trebuie modificata cu mult forma,mai mult trebuie rotunjita.

Pentru cap am folosit o maslina neagra la care am adaugat urechiuse tot din bucatele de masline in taieturi facute in maslina intreaga.

Ochii sunt facuti din branza topita si masline,iar piciorusele din bucati de masline.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Catelusi - sandwich- aperitiv pentru cei mici