Omleta

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2016 | 4645 vizualizari

 

Pe ideea de a prepara un mic dejun sățios cu ce ai prin frigider am preparat o omletă foaaaaarte bună!

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă
  • 2 felii suncă presată
  • 2 felii bacon
  • 50 g cașcaval ras
  • roșii
  • castraveți
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta:

Șunca si baconul le-am tăiat mărunt.

Ouăle le-am pus intr-un castron și le-am amestecat cu furculița.

Peste ouă adaugă șunca,baconul,cascavalul.

Am sărat și piperat după gust.

Întreaga compoziție am pus-o într-o tigaie antiaderentă ,fără ulei.

Am lasat câteva minute și am întors-o cu ajutorul unei plalete.

După 2-3 minute am stins focul.

Am servit-o caldă alături de rosii si castraveți.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu cascaval Delaco