Omleta cu urda

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2010 | 4750 vizualizari

 

Va servesc cu o altfel de omleta…care sper eu sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 lingurita unt
  • 100g urda
  • 50g cascaval ras
  • 50g ardei kapia rosu, maruntit
  • 50g praz (cate putin alb si verde)
  • 10g ardei iute maruntit
  • 4 frunzulite menta, tocate
  • Sare
  • Piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu urda:

Amestecam urda cu cascavalul si asezonam. Facem o omleta din cele 4 oua pe care o rasturnam pe o  folie . Intindem pe suprafata ei urda cu cascaval, apoi repartizam pe randuri legumele.

 Ajutandu-ne de folie, rulam omleta cat mai strans, o impachetam si strangem bine si la capete. Introducem rulada pentru 15’, in cuptorul  incalzit.

Lasam putin sa se raceasca dupa care se feliaza si se serveste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu urda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Adinacarla 1

19.08.2010, 22:00

Omleta preferata mea...in combinatia asta nu am incercat-o dar la ce bine arata...as manca sigur.

Corinuta 1

01.09.2010, 11:32

Lia, am facut omleta cu urda.....e foarte buna!

lia maria 1

01.09.2010, 13:28

Corina ma bucur ca ti-a placut

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cascaval si chimen