Omleta cu ciuperci

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2020 | 2826 vizualizari

 

Un mic dejun consistent si foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 lingura de lapte
  • un praf de sare
  • un praf de piper
  • 1 lingura de ulei
  • 1 borcan de ciuperci feliate
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ciuperci:

Punem mai intai o cratita in care am pus lingura de ulei la incins.
In acest timp batem bine ouale cu laptele, sare si piper.
Coacem omleta la foc mic pe ambele parti apoi o rasturnam pe o farfurie.
Ciupercile le amestecam cu sare si piper si le calim in 2-3 linguri de ulei incins timp de 8-10 minute.
Punem ciupercile pe jumatate de omleta si pliem cu cealalta parte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu legume, la tigaie