Omleta cu rosii

de artistique in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2013 | 3168 vizualizari

 

O reteta sanatoasa, plina de proteine ,buna pentru sportivi !

 

INGREDIENTE

  • 3 oua;
  • un sfert de ardei gras verde;
  • o ceapa mica tocata in blender;
  • 2 rosii medii;
  • sare de mare;
  • piper;
  • o felie de salam crud-uscat;
  • 2-3 fire de patrunjel.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu rosii:

Se bat cele 3 oua bine, se adauga in compozitie ardeiul taiat fasii, o lingura din ceapa facuta in blender si felia de salam taiata fasii ; se amesteca bine  adaugand sare si piper dupa gust.

Se pune o tigaie non-stick la incins unsa doar cu ulei si se adauga compozitia de omleta in tigaie uniform precum o clatita, se lasa sa se prinda bine pana ce observam ca incepe sa se faca omleta, apoi o rupem de la mijloc in bucatele mari si o lasam pe foc intorcando pe partea opusa ,pana ce aceasta se rumeneste putin.

Dupa ce e gata o punem pe un platou in care asezam taiate cele doua rosii si restul de ceapa facuta in blender presarata pe ele si inca putina sare.

Ornam omleta cu firele de patrunjel.

TIPS-URI

1

aveti grija sa nu ardeti compozitia, tigaia trebuie sa fie incinsa bine si sa va miscati destul de repede !

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci, cașcaval și ceapă caramelizată